Nutriční hodnoty (Krůtí sekaná s“Tataráčkem“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 651 kJ / 4 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 232,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 432,01 g |
– nasycené | 151,12 g |
– nenasycené | 262,81 g |
–– mononenasycené | 151,02 g |
–– polynenasycené | 111,79 g |
––– omega 3 | 2,53 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 4,39 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 23,55 g |
– cukry | 15,75 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g krůtích stehenních řízků bez kostí a kůže | Krůta stehno s kůží | 1000 g |
200 g 200 g vepřové blány (bránice, košilky) | Vepřová blána | 200 g |
200 g 200 g Gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
300 g 300 g polotovaru Tataráček (1 střívko = 150 g) | ||
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
3 3 vrchovaté lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
4 4 vrchovaté lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
5 5 zarovnaných lžiček Podravky | Kořenící směs sypká | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 větší cibule (jedna do mletého masa,druhá pod maso do pekáčku | Cibule čerstvá | 140 g |
2 krabičky 2 krabičky řeřichy | Řeřicha čerstvá | |
1/2 1/2 červené masité papriky do náplně na ozdobu | Paprika červená čerstvá | 75 g |