Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí sekaná s“Tataráčkem“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 651 kJ /
4 936 kcal
Bílkoviny235,55 g
– z toho živočišné bílkoviny232,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,09 g
Tuky432,01 g
– nasycené151,12 g
– nenasycené262,81 g
–– mononenasycené151,02 g
–– polynenasycené111,79 g
––– omega 32,53 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 4,39 g
Sůl10,60 g
Sacharidy23,55 g
– cukry15,75 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g krůtích stehenních řízků bez kostí a kůže Krůta stehno s kůží 1000 g
200 g 200 g vepřové blány (bránice, košilky) Vepřová blána 200 g
200 g 200 g Gazdovské slaniny Špek 200 g
300 g 300 g polotovaru Tataráček (1 střívko = 150 g)
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
3 3 vrchovaté lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
4 4 vrchovaté lžíce Solamylu Bramborový škrob
5 5 zarovnaných lžiček Podravky Kořenící směs sypká
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 větší cibule (jedna do mletého masa,druhá pod maso do pekáčku Cibule čerstvá 140 g
2 krabičky 2 krabičky řeřichy Řeřicha čerstvá
1/2 1/2 červené masité papriky do náplně na ozdobu Paprika červená čerstvá 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.