Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 391 kJ /
2 006 kcal
Bílkoviny34,06 g
– z toho živočišné bílkoviny15,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,38 g
Tuky71,03 g
– nasycené28,70 g
– nenasycené36,78 g
–– mononenasycené25,68 g
–– polynenasycené11,10 g
––– omega 31,17 g
Vláknina29,75 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy292,65 g
– cukry197,08 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
50 g 50 g tuku na pečení Margarín 50 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1/3 balíčku 1/3 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 balíčky 2 balíčky skořicového cukru Cukr skořicový 40 g
150 ml 150 ml studené vody Voda 150 ml
1 1 Zlatý klas Puding v prášku
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
5 5 g želatiny (podle návodu na 250 ml objem) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.