Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 648 kJ /
1 350 kcal
Bílkoviny140,75 g
– z toho živočišné bílkoviny126,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,01 g
Tuky48,81 g
– nasycené16,51 g
– nenasycené30,30 g
–– mononenasycené19,02 g
–– polynenasycené11,28 g
––– omega 30,22 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy64,16 g
– cukry40,85 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí kýty Telecí kýta 600 g
10 10 malých šalotek Šalotka čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 větvička 1 větvička šalvěje Šalvěj čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje + ořech másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
kůra z 1/2 kůra z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
100 ml 100 ml dezertního sladkého vína (portské, sherry) Víno bílé suché 100 ml
200 g 200 g hroznů Hroznové víno čerstvé 200 g
50 g 50 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 50 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
koření na hovězí maso Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.