Nutriční hodnoty (Telecí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 648 kJ / 1 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,01 g |
Tuky | 48,81 g |
– nasycené | 16,51 g |
– nenasycené | 30,30 g |
–– mononenasycené | 19,02 g |
–– polynenasycené | 11,28 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 64,16 g |
– cukry | 40,85 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g telecí kýty | Telecí kýta | 600 g |
10 10 malých šalotek | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 větvička 1 větvička šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje + ořech másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
kůra z 1/2 kůra z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
100 ml 100 ml dezertního sladkého vína (portské, sherry) | Víno bílé suché | 100 ml |
200 g 200 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
50 g 50 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
koření na hovězí maso | Koření Argentina |