Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vynikající zapékané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 239 kJ /
535 kcal
Bílkoviny14,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,24 g
Tuky0,85 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,06 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy109,80 g
– cukry10,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
sladká paprika Paprika červená sušená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.