Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Pštrosí" vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 813 kJ /
1 628 kcal
Bílkoviny132,08 g
– z toho živočišné bílkoviny132,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky120,36 g
– nasycené35,92 g
– nenasycené66,00 g
–– mononenasycené51,80 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 30,52 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,79 g
Sodík 846 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce (k uvaření) Vejce slepičí 280 g
500 g 500 g mletého masa (vepřové nebo mix) Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá červená paprika Paprika červená sušená
2 2 syrová vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.