Nutriční hodnoty ("Pštrosí" vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 813 kJ / 1 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 120,36 g |
– nasycené | 35,92 g |
– nenasycené | 66,00 g |
–– mononenasycené | 51,80 g |
–– polynenasycené | 14,20 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 4,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce (k uvaření) | Vejce slepičí | 280 g |
500 g 500 g mletého masa (vepřové nebo mix) | Vepřový ořez | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový |