Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 520 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny26,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,96 g
Tuky23,88 g
– nasycené13,86 g
– nenasycené8,77 g
–– mononenasycené7,43 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,23 g
Vláknina32,37 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 194 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy174,03 g
– cukry11,72 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 pórky Pórek čerstvý
2 snítky 2 snítky petrželové natě Petržel nať čerstvá
2 snítky 2 snítky libečkové natě Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
180-200 g 180-200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 190 g
máslo Máslo kravské
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla na vymazání formy Máslo kravské 25 g
drcený kmín Kmín mletý
1,5 1,5 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská 5 g
1 lžička 1 lžička červené uzené papriky Paprika uzená 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.