Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí rarášci z Brna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 059 kJ /
1 448 kcal
Bílkoviny151,86 g
– z toho živočišné bílkoviny133,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky36,15 g
– nasycené6,52 g
– nenasycené23,29 g
–– mononenasycené16,59 g
–– polynenasycené6,71 g
––– omega 31,94 g
Vláknina23,18 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 3,71 g
Sůl8,77 g
Sacharidy117,10 g
– cukry10,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
olej Olej řepkový
2 PL 2 PL solamylu Bramborový škrob 30 g
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 PL 3 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
3 PL 3 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 45 g
1,5 dl 1,5 dl piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 KL 1 KL koření na Čínu Koření pěti vůní 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.