Nutriční hodnoty (Kuřecí rarášci z Brna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 059 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 36,15 g |
– nasycené | 6,52 g |
– nenasycené | 23,29 g |
–– mononenasycené | 16,59 g |
–– polynenasycené | 6,71 g |
––– omega 3 | 1,94 g |
Vláknina | 23,18 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 8,77 g |
Sacharidy | 117,10 g |
– cukry | 10,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
2 PL 2 PL solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 PL 3 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3 PL 3 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
1,5 dl 1,5 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 KL 1 KL koření na Čínu | Koření pěti vůní | 5 g |