Nutriční hodnoty (Rybí škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 801 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 143,50 g |
– nasycené | 55,40 g |
– nenasycené | 72,50 g |
–– mononenasycené | 59,00 g |
–– polynenasycené | 13,50 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g filetů z kapra | Kapr filet | 500 g |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý |