Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 801 kJ /
1 626 kcal
Bílkoviny82,00 g
– z toho živočišné bílkoviny82,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky143,50 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené72,50 g
–– mononenasycené59,00 g
–– polynenasycené13,50 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g filetů z kapra Kapr filet 500 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
pálivá paprika Paprika pálivá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.