Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z pečené papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 859 kJ /
1 400 kcal
Bílkoviny57,64 g
– z toho živočišné bílkoviny56,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,99 g
Tuky124,17 g
– nasycené45,61 g
– nenasycené73,63 g
–– mononenasycené57,21 g
–– polynenasycené16,42 g
––– omega 33,98 g
Vláknina4,47 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 972 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy12,02 g
– cukry7,20 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové kýty Vepřová kýta 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
400 ml 400 ml zeleninového vývaru (v nouzi z kostky) Vývar zeleninový 400 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 červené kapie (nejlépe ty špičaté) Paprika červená čerstvá
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.