Nutriční hodnoty (Pečená husí játra - libamáj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 639 kJ / 1 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,53 g |
Tuky | 71,15 g |
– nasycené | 33,93 g |
– nenasycené | 31,75 g |
–– mononenasycené | 24,96 g |
–– polynenasycené | 6,80 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 37,68 g |
Cholesterol | 2,47 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 96,42 g |
– cukry | 28,56 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g husích jater | Játra husí | 500 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 2 menší červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
3 3 neoloupané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce sádla (lepší je husí, ale vepřové nevadí) | Sádlo vepřové | 52.5 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
l l žíce plátkovaných mandlí | Mandle neloupané | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
lžička lžička červené sladké papriky (dala jsem uzenou) | Paprika červená sušená |