Nutriční hodnoty (Makronky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 32
Energie | 7 158 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
Tuky | 57,10 g |
– nasycené | 5,40 g |
– nenasycené | 51,03 g |
–– mononenasycené | 27,03 g |
–– polynenasycené | 24,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 262,27 g |
– cukry | 241,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g bílků (3 bílky) | Vaječný bílek | 100 g |
30 g 30 g cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
120 g 120 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 120 g |
210 g 210 g moučkového cukru | Cukr bílý | 210 g |
barvivo (nemusí být) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
mascarpone (ochucené, případně obarvené, např. malinovou nebo jahodovou zavařeninou, kávou, likéry - Amaretto, Eiercognac) | Mascarpone | |
pařížský krém | ||
máslové krémy | ||
ochucené máslo | Máslo kravské | |
čokoládové krémy na bázi šlehačky (i ochucené bylinkami, karamelem, slaným karamelem) |