Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makronky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 32

Energie7 158 kJ /
1 711 kcal
Bílkoviny31,00 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky57,10 g
– nasycené5,40 g
– nenasycené51,03 g
–– mononenasycené27,03 g
–– polynenasycené24,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy262,27 g
– cukry241,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g bílků (3 bílky) Vaječný bílek 100 g
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
120 g 120 g loupaných mandlí Mandle loupané 120 g
210 g 210 g moučkového cukru Cukr bílý 210 g
barvivo (nemusí být) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
mascarpone (ochucené, případně obarvené, např. malinovou nebo jahodovou zavařeninou, kávou, likéry - Amaretto, Eiercognac) Mascarpone
pařížský krém
máslové krémy
ochucené máslo Máslo kravské
čokoládové krémy na bázi šlehačky (i ochucené bylinkami, karamelem, slaným karamelem)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.