Nutriční hodnoty (Zeleninové ražniči s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 495 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,46 g |
Tuky | 43,54 g |
– nasycené | 8,74 g |
– nenasycené | 34,29 g |
–– mononenasycené | 14,13 g |
–– polynenasycené | 20,16 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 33,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,30 g |
– cukry | 27,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílého tofu | Tofu natural | 500 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 masité rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
5 5 menších brambor | Brambor zimní | 250 g |
mletý pepř černý | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |