Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek s křenovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 122 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 23,32 g |
– nasycené | 4,79 g |
– nenasycené | 16,47 g |
–– mononenasycené | 11,49 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 2,90 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 7,22 g |
– cukry | 2,54 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa bez kosti a kůže | Kuře prso | 1050 g |
2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 lžíce 3 lžíce čerstvého nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
čtyř barevný pepř (drcený) | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská |