Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 653 kJ /
395 kcal
Bílkoviny33,00 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky11,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené2,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy41,00 g
– cukry41,00 g
––– laktóza36,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory Brambor zimní
1 l 1 l kefíru Kefír 1000 ml
vajíčka (podle porcíí) já dávám vždy 2 Vejce slepičí
voda Voda
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.