Nutriční hodnoty (Kefírová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 41,00 g |
– cukry | 41,00 g |
––– laktóza | 36,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
brambory | Brambor zimní | |
1 l 1 l kefíru | Kefír | 1000 ml |
vajíčka (podle porcíí) já dávám vždy 2 | Vejce slepičí | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |