Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karé s čabajkovým středem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 866 kJ /
1 402 kcal
Bílkoviny234,96 g
– z toho živočišné bílkoviny233,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky43,84 g
– nasycené12,71 g
– nenasycené21,41 g
–– mononenasycené17,36 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,45 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy15,10 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového karé (vcelku) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
1 ks 1 ks originální čabajské klobásky Klobása
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
kousek kousek uzené slaniny Špek
3/4 l 3/4 l masového vývaru Vývar masový 750 ml
celý černý pepř Pepř černý
slunečnicový olej Olej slunečnicový
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.