Nutriční hodnoty (Vepřové karé s čabajkovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 43,84 g |
– nasycené | 12,71 g |
– nenasycené | 21,41 g |
–– mononenasycené | 17,36 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového karé (vcelku) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
1 ks 1 ks originální čabajské klobásky | Klobása | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
kousek kousek uzené slaniny | Špek | |
3/4 l 3/4 l masového vývaru | Vývar masový | 750 ml |
celý černý pepř | Pepř černý | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
nové koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslová jíška | Jíška máslová |