Nutriční hodnoty (Kimchi - korejský fermentovaný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 797 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,85 g |
Tuky | 9,13 g |
– nasycené | 1,84 g |
– nenasycené | 5,44 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 80,45 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 128,25 g |
– cukry | 62,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 3000 g |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý zázvor (cca 5cm) | Zázvor čerstvý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |