Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kimchi - korejský fermentovaný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 797 kJ /
908 kcal
Bílkoviny38,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,85 g
Tuky9,13 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené5,44 g
–– mononenasycené1,20 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina80,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,98 g
Sůl3,00 g
Sacharidy128,25 g
– cukry62,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé 3000 g
voda Voda
sůl Sůl mořská
čerstvý zázvor (cca 5cm) Zázvor čerstvý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
mleté chilli Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.