Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filované vepřové palce a smetanové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 031 kJ /
963 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky75,30 g
– nasycené50,00 g
– nenasycené22,25 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,78 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy56,10 g
– cukry10,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks vepřových palců z kýty Vepřová panenka
sůl Sůl mořská
pepř čtyř barev Pepř barevný
olivový olej Olej olivový
6 6 velkých brambor varný typ A Brambor zimní 300 g
1 kelímek 1 kelímek smetany na šlehání 31% Smetana kravská sladká 30% 250 ml
6 snítek 6 snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.