Nutriční hodnoty (Filované vepřové palce a smetanové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,30 g |
– nasycené | 50,00 g |
– nenasycené | 22,25 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks vepřových palců z kýty | Vepřová panenka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
olivový olej | Olej olivový | |
6 6 velkých brambor varný typ A | Brambor zimní | 300 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany na šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
6 snítek 6 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
máslo | Máslo kravské |