Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta v brazilské marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie946 kJ /
226 kcal
Bílkoviny3,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,17 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy43,35 g
– cukry31,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety s kostí nebo bez Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
150 ml 150 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
3 PL 3 PL kečupu (pokud možno domácího) Kečup sladký 45 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 KL 2 KL červeného pepře Pepř černý
špetka špetka drceného chilli Chilli paprička sušená
2 KL 2 KL hnědého cukru Cukr třtinový 10 g
1 PL 1 PL citronové šťávy nebo balsamikového ( vinného) octa Šťáva z citrónu 15 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.