Nutriční hodnoty (Kotleta v brazilské marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 946 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,17 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 43,35 g |
– cukry | 31,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety s kostí nebo bez | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
3 PL 3 PL kečupu (pokud možno domácího) | Kečup sladký | 45 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 KL 2 KL červeného pepře | Pepř černý | |
špetka špetka drceného chilli | Chilli paprička sušená | |
2 KL 2 KL hnědého cukru | Cukr třtinový | 10 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy nebo balsamikového ( vinného) octa | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |