Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s cottage)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,75 g |
Tuky | 25,65 g |
– nasycené | 7,86 g |
– nenasycené | 17,17 g |
–– mononenasycené | 12,12 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 43,42 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 154,37 g |
– cukry | 66,97 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
10 10 cm kus okurky | Okurka salátová čerstvá | |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
1/2 1/2 bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
1 1 bílý cottage | Cottage | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce červeného vínného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |