Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 149 kJ /
992 kcal
Bílkoviny125,16 g
– z toho živočišné bílkoviny110,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky13,83 g
– nasycené3,24 g
– nenasycené7,68 g
–– mononenasycené5,30 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,52 g
Vláknina30,58 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy79,10 g
– cukry50,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vykostěného kuřecího masa Kuře prso 250 g
250 g 250 g vepřového masa Vepřová kýta 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 velké kapie Paprika červená čerstvá 500 g
8-10 8-10 cherry rajčátek Rajčata cherry 270 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička Tandori masala koření Tandoori masala 5 g
1 lžička 1 lžička koření Hungary Koření Argentina
trohu pepře Pepř černý
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.