Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selská polévka z paprik a rajčat, rýží a sýru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 738 kJ /
1 132 kcal
Bílkoviny20,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,40 g
Tuky31,06 g
– nasycené12,25 g
– nenasycené17,55 g
–– mononenasycené13,21 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 30,98 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy186,16 g
– cukry43,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 čerstvé papriky (můžete namixovat) Paprika červená čerstvá 600 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované
vývar slepičí (bujon) Vývar slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
180 g 180 g rýže Rýže bílá 180 g
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.