Nutriční hodnoty (Selská polévka z paprik a rajčat, rýží a sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 738 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,40 g |
Tuky | 31,06 g |
– nasycené | 12,25 g |
– nenasycené | 17,55 g |
–– mononenasycené | 13,21 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 186,16 g |
– cukry | 43,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 čerstvé papriky (můžete namixovat) | Paprika červená čerstvá | 600 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
vývar slepičí (bujon) | Vývar slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
180 g 180 g rýže | Rýže bílá | 180 g |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% |