Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát Moravanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 497 kJ /
2 748 kcal
Bílkoviny53,76 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,40 g
Tuky183,17 g
– nasycené24,99 g
– nenasycené138,15 g
–– mononenasycené45,03 g
–– polynenasycené93,13 g
––– omega 32,61 g
Vláknina8,35 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,62 g
Sacharidy216,90 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g těstovin (špagety nalámané na menší kousky, penne nebo farfale) Těstoviny pšeničné 250 g
200 g 200 g majonézy (nebo 1:1 majonéza a jogurt Activie) Majonéza 200 g
1 1 sterilovaná zeleninová směs Moravanka Zelenina směs sterilovaná
sterilovaná kukuřice (není povinná) Kukuřice sterilovaná
2 2 natvrdo vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
5 lžic 5 lžic jemného kečupu Kečup sladký 75 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.