Nutriční hodnoty (Těstovinový salát Moravanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 497 kJ / 2 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,40 g |
Tuky | 183,17 g |
– nasycené | 24,99 g |
– nenasycené | 138,15 g |
–– mononenasycené | 45,03 g |
–– polynenasycené | 93,13 g |
––– omega 3 | 2,61 g |
Vláknina | 8,35 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,62 g |
Sacharidy | 216,90 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin (špagety nalámané na menší kousky, penne nebo farfale) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
200 g 200 g majonézy (nebo 1:1 majonéza a jogurt Activie) | Majonéza | 200 g |
1 1 sterilovaná zeleninová směs Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
sterilovaná kukuřice (není povinná) | Kukuřice sterilovaná | |
2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
5 lžic 5 lžic jemného kečupu | Kečup sladký | 75 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |