Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 120 kJ /
746 kcal
Bílkoviny40,89 g
– z toho živočišné bílkoviny30,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,19 g
Tuky31,21 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,15 g
–– mononenasycené7,13 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,72 g
Vláknina11,44 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy70,16 g
– cukry3,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry uzeného vývaru Vývar vepřový 2000 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
70-80 g 70-80 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 75 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného medvědího česneku (nebo hrst čerstvého) Česnek medvědí sušený
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.