Nutriční hodnoty (Vynikající žemlovka, jako dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 374 kJ / 6 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,76 g |
Tuky | 186,83 g |
– nasycené | 72,00 g |
– nenasycené | 95,25 g |
–– mononenasycené | 43,01 g |
–– polynenasycené | 52,25 g |
––– omega 3 | 8,46 g |
Vláknina | 37,45 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 981,55 g |
– cukry | 324,35 g |
––– laktóza | 25,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 301 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 ml 500 ml mléka na žemlovku | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
500 ml 500 ml mléka na pudink | Puding v prášku | 500 g |
170 g 170 g krystalového cukru | Cukr bílý | 170 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru na pudink | Cukr bílý | 30 g |
500 g 500 g meruňkového kompotu nebo jablek | Meruňka zavařená | 500 g |
100 g 100 g posekaných vlašských ořechů - nemusí být | Vlašské ořechy | 100 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
asi 100 g 100 g rozehřátého másla | Máslo kravské | 100 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
máslo na vymazání a vysypání pekáčku | Máslo kravské |