Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdíčkový "cheesecake")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie38 205 kJ /
9 131 kcal
Bílkoviny277,77 g
– z toho živočišné bílkoviny227,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,90 g
Tuky533,68 g
– nasycené320,06 g
– nenasycené191,65 g
–– mononenasycené155,54 g
–– polynenasycené36,10 g
––– omega 32,53 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 1,79 g
Sodík 5,41 g
Sůl11,95 g
Sacharidy788,45 g
– cukry597,05 g
––– laktóza55,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
185 g 185 g změklého másla Máslo kravské 185 g
155 g 155 g krupicového cukru Cukr bílý 155 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
2 KL 2 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
2 PL 2 PL kakaa holandského typu Kakao prášek 30 g
125 ml 125 ml podmáslí Podmáslí 125 g
200 g 200 g čokoládových sušenek Čokoládová sušenka 200 g
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
500 g 500 g krémového sýra (použila jsem Lučinu) Sýr tavený 500 g
155 g 155 g krupicového cukru Cukr bílý 155 g
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
150 g 150 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 150 g
2 PL 2 PL horké vody Voda 36 ml
1 PL 1 PL práškové želatiny Želatina vepřová 15 g
125 ml 125 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
200 g 200 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.