Nutriční hodnoty (Krémová pórková polévka s tofu a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
horká voda | Voda | |
lžíce lžíce lahůdkového droždí (nemusí být) | Droždí lahůdkové | |
balení balení balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
Tofu (já použila marinované) | Tofu natural | |
trochu trochu másla nebo oleje | Máslo kravské |