Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová pórková polévka s tofu a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pórky Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
horká voda Voda
lžíce lžíce lahůdkového droždí (nemusí být) Droždí lahůdkové
balení balení balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.)
Tofu (já použila marinované) Tofu natural
trochu trochu másla nebo oleje Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.