Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roládka na fenyklu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 902 kJ /
694 kcal
Bílkoviny27,29 g
– z toho živočišné bílkoviny20,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,39 g
Tuky52,55 g
– nasycené23,52 g
– nenasycené28,44 g
–– mononenasycené21,60 g
–– polynenasycené6,85 g
––– omega 30,20 g
Vláknina10,92 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,05 g
Sacharidy23,62 g
– cukry8,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřový váleček Vepřová kýta
5 plátků 5 plátků šunky Šunka vepřová vařená 100 g
3 plátky 3 plátky sýru (Gouda) Sýr kravský tvrdý 30%
150 g 150 g fenyklu Fenykl hlíza 150 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
koření čubrica (a pod) Čubrica
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.