Nutriční hodnoty (Vepřová roládka na fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,39 g |
Tuky | 52,55 g |
– nasycené | 23,52 g |
– nenasycené | 28,44 g |
–– mononenasycené | 21,60 g |
–– polynenasycené | 6,85 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,92 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 23,62 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřový váleček | Vepřová kýta | |
5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
3 plátky 3 plátky sýru (Gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
150 g 150 g fenyklu | Fenykl hlíza | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
koření čubrica (a pod) | Čubrica | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |