Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečné šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 903 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,43 g |
Tuky | 37,42 g |
– nasycené | 8,39 g |
– nenasycené | 20,14 g |
–– mononenasycené | 10,22 g |
–– polynenasycené | 9,92 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 73,65 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 352,78 g |
– cukry | 56,61 g |
––– laktóza | 3,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku celozrnné špaldové mouky (nebo jiné) | Mouka špaldová celozrnná hladká | 375 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
1 lžíce 1 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 15 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |
špetka špetka stévie | Stevie sušená | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 22.5 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
hrst hrst rozlámaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy |