Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečné šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 903 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny58,21 g
– z toho živočišné bílkoviny17,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,43 g
Tuky37,42 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené20,14 g
–– mononenasycené10,22 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 30,55 g
Vláknina73,65 g
Cholesterol 476 mg
Sodík 373 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy352,78 g
– cukry56,61 g
––– laktóza3,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku celozrnné špaldové mouky (nebo jiné) Mouka špaldová celozrnná hladká 375 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
1 lžíce 1 lžíce arašídového másla Máslo arašídové 15 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka stévie Stevie sušená
1,5 lžíce 1,5 lžíce skořice Skořice ceylonská 22.5 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
3 3 velká jablka Jablko čerstvé 450 g
hrst hrst rozinek Rozinky
hrst hrst rozlámaných vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.