Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeské vdolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 659 kJ /
3 743 kcal
Bílkoviny105,94 g
– z toho živočišné bílkoviny17,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,55 g
Tuky47,18 g
– nasycené22,53 g
– nenasycené19,16 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené6,38 g
––– omega 30,53 g
Vláknina32,06 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy707,57 g
– cukry166,33 g
––– laktóza12,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
350 g 350 g vařených brambor Brambor zimní 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
42 g 42 g droždí (= 1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
povidla Povidla
tvrdý tvaroh Tvaroh tvrdý
jablka Jablko čerstvé
citronová šťáva Šťáva z citrónu
čerstvá meduňka Máta peprná list čerstvá
cukr krupice Cukr bílý
rum (nebo mandlový likér) Rum
trošku trošku vody Voda
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
meduňka Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.