Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šebestiánský salát s červenou řepou ( z pořadu Herbář))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 903 kJ /
933 kcal
Bílkoviny28,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,10 g
Tuky2,62 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,10 g
Vláknina46,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy176,04 g
– cukry17,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 bulva 1 bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
4 4 menší bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 majonéza Hellmans light (225 ml) Majonéza
petržel nebo lístky celeru, já použila polníček (někdy nazýván Kozlíček polní) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.