Nutriční hodnoty (Šebestiánský salát s červenou řepou ( z pořadu Herbář))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 903 kJ / 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
Tuky | 2,62 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 176,04 g |
– cukry | 17,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 bulva 1 bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
4 4 menší bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 majonéza Hellmans light (225 ml) | Majonéza | |
petržel nebo lístky celeru, já použila polníček (někdy nazýván Kozlíček polní) | Petržel kořenová čerstvá |