Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra jako minutka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 819 kJ /
913 kcal
Bílkoviny111,50 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky43,20 g
– nasycené9,83 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené16,27 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 1,35 g
Sůl3,50 g
Sacharidy19,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g uzeného boku Vepřový bok uzený 100 g
1 konzerva 1 konzerva Mexické zeleniny (hrášek, kukuřice, červená paprika) Kukuřice mražená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.