Nutriční hodnoty (Vepřová játra jako minutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 43,20 g |
– nasycené | 9,83 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 16,27 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 19,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g uzeného boku | Vepřový bok uzený | 100 g |
1 konzerva 1 konzerva Mexické zeleniny (hrášek, kukuřice, červená paprika) | Kukuřice mražená |