Nutriční hodnoty (Kakaové řezy s tvarohovo-jablečným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 767 kJ / 3 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,65 g |
Tuky | 164,51 g |
– nasycené | 44,64 g |
– nenasycené | 108,32 g |
–– mononenasycené | 73,38 g |
–– polynenasycené | 34,94 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 386,45 g |
– cukry | 110,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
30 g 30 g ovocného cukru (fruktoza) | Fruktóza | 30 g |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 malý ovocný jogurt (já dala borůvkový) | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2,5 dcl 2,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 polévková lžíce fruktozy nebo sorbitu | Fruktóza | |
4 4 hrubě postrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |