Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené na houbách, zelenině a bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 284 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny49,61 g
– z toho živočišné bílkoviny21,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,86 g
Tuky49,33 g
– nasycené12,55 g
– nenasycené26,33 g
–– mononenasycené20,16 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 30,25 g
Vláknina109,53 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,80 g
Sacharidy167,47 g
– cukry50,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna (nebo rozporcované kuře) Kuře stehno s kůží
150 g 150 g uzeného boku v celku Vepřový bok uzený 150 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
3 hrsti 3 hrsti sušených hub (nebo čerstvé či mražené) Houby sušené směs
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
10 10 brambor (na 4 porce) Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
oblíbené koření na kuře (např. Zlaté kuře) Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.