Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štěpánská hovězí pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie9 884 kJ /
2 362 kcal
Bílkoviny198,34 g
– z toho živočišné bílkoviny187,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky141,53 g
– nasycené62,14 g
– nenasycené72,09 g
–– mononenasycené57,85 g
–– polynenasycené14,24 g
––– omega 30,62 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 969 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,62 g
Sacharidy70,53 g
– cukry12,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kvalitního zadního hovězího masa Hovězí kýta 750 g
25 g 25 g uzené slaniny (špeku) Špek 25 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
90 g 90 g sádla Sádlo vepřové 90 g
70 g 70 g hladké mouky (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.