Nutriční hodnoty (Štěpánská hovězí pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 9 884 kJ / 2 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
Tuky | 141,53 g |
– nasycené | 62,14 g |
– nenasycené | 72,09 g |
–– mononenasycené | 57,85 g |
–– polynenasycené | 14,24 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 969 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 70,53 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kvalitního zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
25 g 25 g uzené slaniny (špeku) | Špek | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
90 g 90 g sádla | Sádlo vepřové | 90 g |
70 g 70 g hladké mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |