Nutriční hodnoty (Dušené španělské hovězí-Ropa vieja)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 226,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 19,29 g |
– nasycené | 8,55 g |
– nenasycené | 8,89 g |
–– mononenasycené | 6,81 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,42 g |
– cukry | 18,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
trochu trochu hrášku | Hrášek zelený | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce nakrájené koriandrové natě | Koriandr listy čerstvé | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
240 ml 240 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 240 g |
500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |