Nutriční hodnoty (Křehký koláč s podmáslovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 870 kJ / 3 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,94 g |
Tuky | 175,83 g |
– nasycené | 101,31 g |
– nenasycené | 67,85 g |
–– mononenasycené | 55,48 g |
–– polynenasycené | 12,38 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 438,40 g |
– cukry | 223,80 g |
––– laktóza | 21,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 312.5 g |
1/2 KL 1/2 KL cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
cca 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
2 2 polévkové lžíce ledové vody | Voda | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí | Podmáslí | 375 g |
3,5 3,5 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
1 panák 1 panák rumu | Rum | 50 ml |