Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč s podmáslovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 870 kJ /
3 793 kcal
Bílkoviny78,92 g
– z toho živočišné bílkoviny42,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,94 g
Tuky175,83 g
– nasycené101,31 g
– nenasycené67,85 g
–– mononenasycené55,48 g
–– polynenasycené12,38 g
––– omega 31,06 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 632 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy438,40 g
– cukry223,80 g
––– laktóza21,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 312.5 g
1/2 KL 1/2 KL cukru Cukr bílý 2.5 g
cca 120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
2 2 polévkové lžíce ledové vody Voda
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí Podmáslí 375 g
3,5 3,5 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 187.5 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
1 panák 1 panák rumu Rum 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.