Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 626 kJ /
628 kcal
Bílkoviny22,01 g
– z toho živočišné bílkoviny13,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,44 g
Tuky22,68 g
– nasycené13,32 g
– nenasycené7,25 g
–– mononenasycené5,77 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,14 g
Vláknina27,34 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 698 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy71,36 g
– cukry49,43 g
––– laktóza6,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
150 g 150 g pomazánkového másla s křenem Pomazánka mléčná 150 g
1 plátek 1 plátek másla o síle 1 cm Máslo kravské 10 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší nakyslé jablko Jablko čerstvé 150 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 menšího citrónu Citrón čerstvý 45 g
kůra z 1/2 kůra z 1/2 menšího citrónu Citrón čerstvý 45 g
6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
cukr (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.