Nutriční hodnoty (Česnekovo-rozmarýnová panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 38,11 g |
– nasycené | 12,07 g |
– nenasycené | 19,19 g |
–– mononenasycené | 16,18 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 4,82 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,18 g |
– cukry | 1,14 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-800 g 600-800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
několik několik snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
studený vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |