Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie226 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky0,22 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy10,00 g
– cukry3,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí Plucky Plíce telecí
1 1 jehněčí srdce Srdce jehněčí
1 1 jehněčí slezina Slezina telecí
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
drůbeží vývar Vývar kuřecí
1/2 1/2 granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.