Nutriční hodnoty (Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 226 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 0,22 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 3,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí Plucky | Plíce telecí | |
1 1 jehněčí srdce | Srdce jehněčí | |
1 1 jehněčí slezina | Slezina telecí | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1/2 1/2 granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá |