Nutriční hodnoty (Makrela na cibuli a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,46 g |
Tuky | 2,96 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 54,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 195,24 g |
– cukry | 26,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 makrely | Makrela | |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
několik několik snítek hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
asi 2 dl 2 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
1 kg 1 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
asi 1 1 a 1/4 kg bulvového celeru = 1 větší | Celer bulva čerstvá | 540 g |
máslo | Máslo kravské | |
zelená část pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |