Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makrela na cibuli a bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 834 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny30,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,46 g
Tuky2,96 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené1,25 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,10 g
Vláknina54,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy195,24 g
– cukry26,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 makrely Makrela
trochu trochu olivového oleje Olej olivový
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
několik několik snítek hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
asi 2 dl 2 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
mořská sůl Sůl mořská
1 kg 1 kg oloupaných brambor Brambor zimní 1000 g
asi 1 1 a 1/4 kg bulvového celeru = 1 větší Celer bulva čerstvá 540 g
máslo Máslo kravské
zelená část pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.