Nutriční hodnoty (Ovoce v tempuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 22,06 g |
– nasycené | 19,28 g |
– nenasycené | 1,41 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 80,20 g |
– cukry | 51,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velké zralé banány (nesmí být zelené, ani moc měkké) | Banán čerstvý | 180 g |
1 1 oloupané jablko (nakrájené na cca 1 cm silné plátky) | Jablko čerstvé | 150 g |
šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
1 1 polévková lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
asi 2 lžíce 2 lžíce strouhaného kokosu nebo sezamových semínek (můžete si vybrat, nebo dát do těstíčka od každého trochu) | Kokos strouhaný | 30 g |
tuk na smažení | Olej řepkový |