Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovoce v tempuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 414 kJ /
577 kcal
Bílkoviny8,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,01 g
Tuky22,06 g
– nasycené19,28 g
– nenasycené1,41 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,11 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy80,20 g
– cukry51,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké zralé banány (nesmí být zelené, ani moc měkké) Banán čerstvý 180 g
1 1 oloupané jablko (nakrájené na cca 1 cm silné plátky) Jablko čerstvé 150 g
šťáva z citrónu Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
1 1 polévková lžíce hnědého cukru Cukr třtinový
asi 2 lžíce 2 lžíce strouhaného kokosu nebo sezamových semínek (můžete si vybrat, nebo dát do těstíčka od každého trochu) Kokos strouhaný 30 g
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.