Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kneipova polévka, jak ji vařily naše babičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 krajíc 1 krajíc tvrdého chleba Chléb pšeničný kváskový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kostka kostka masoxu (nebo trošku polévkového koření) Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.