Nutriční hodnoty (Guláš z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 572 kJ / 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 25,36 g |
– nasycené | 6,85 g |
– nenasycené | 12,91 g |
–– mononenasycené | 10,42 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 36,15 g |
– cukry | 20,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kančího plecka | Vepřová plec | 500 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
jíška | Jíška máslová |