Nutriční hodnoty (Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 118 kJ / 3 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,89 g |
Tuky | 233,95 g |
– nasycené | 140,89 g |
– nenasycené | 83,70 g |
–– mononenasycené | 71,46 g |
–– polynenasycené | 12,24 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 15,46 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 119,37 g |
– cukry | 27,73 g |
––– laktóza | 9,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
treska | Treska filet | |
2 balíčky 2 balíčky mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
3-4 3-4 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
vejce na obalení | Vejce slepičí | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
500-600 g 500-600 g brambor | Brambor zimní | 550 g |
10 dkg 10 dkg prosciutta (nebo schwarzwaldská šunka) | Pršut | 100 g |
olivový olej | Olej olivový |