Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falafel - jak ho dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 036 kJ /
965 kcal
Bílkoviny55,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,66 g
Tuky15,73 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené12,38 g
–– mononenasycené4,59 g
–– polynenasycené7,79 g
––– omega 30,40 g
Vláknina94,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,04 g
Sůl0,35 g
Sacharidy105,70 g
– cukry11,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g cizrny = cícer v suchém stavu Cizrna 250 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
pepř Pepř černý
římský kmín Římský kmín mletý
trochu trochu chilli Chilli paprička sušená
petrželová nať Petržel nať čerstvá
cca 2 PL 2 PL strouhanky na zahuštění Strouhanka pšeničná 30 g
asi 1/4 KL asi 1/4 KL sody bicarbona Jedlá soda 3 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.