Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový cizrnový dort s pařížskou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 302 kJ /
1 506 kcal
Bílkoviny70,48 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,40 g
Tuky70,96 g
– nasycené23,37 g
– nenasycené30,85 g
–– mononenasycené23,70 g
–– polynenasycené7,15 g
––– omega 30,26 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 619 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy129,00 g
– cukry60,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cizrnové mouky Mouka cizrnová 90 g
hrnek hrnek cukru krystal Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce škrobu Bramborový škrob 45 g
1 lžička 1 lžička cukrářského droždí (amonium) E503 - Uhličitan amonný
1 1 šlehačka 33% Šlehačka 35%
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.