Nutriční hodnoty (Cukrářská kávová zrna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 75
Energie | 32 430 kJ / 7 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,20 g |
Tuky | 420,12 g |
– nasycené | 170,79 g |
– nenasycené | 210,03 g |
–– mononenasycené | 143,34 g |
–– polynenasycené | 66,69 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 69,80 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 907,40 g |
– cukry | 877,00 g |
––– laktóza | 15,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
40 g 40 g kvalitního kakaa | Kakao prášek | 40 g |
450 g 450 g tmavé čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 450 g |
100 g 100 g zrnkové mleté kávy | Káva mletá | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky zrnkové mleté kávy | Káva mletá | 10 g |
125 g 125 g 100 % tuku | Margarín | 125 g |
500 g 500 g marcipánové hmoty | Fondán | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
120 g 120 g 100 % tuku | Margarín | 120 g |