Nutriční hodnoty (Pizza korpus do mrazáku + domácí rajčatová omáčka na pizzu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 865 kJ / 3 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,52 g |
Tuky | 131,93 g |
– nasycené | 11,89 g |
– nenasycené | 113,59 g |
–– mononenasycené | 79,80 g |
–– polynenasycené | 33,79 g |
––– omega 3 | 8,72 g |
Vláknina | 21,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 396,94 g |
– cukry | 50,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 20 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
400 g 400 g krájených loupaných rajčat v konzervě | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |