Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie16 438 kJ /
3 929 kcal
Bílkoviny160,41 g
– z toho živočišné bílkoviny145,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,81 g
Tuky328,38 g
– nasycené92,28 g
– nenasycené172,48 g
–– mononenasycené140,08 g
–– polynenasycené32,40 g
––– omega 31,33 g
Vláknina39,05 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,00 g
Sacharidy77,35 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg libového bůčku s kůží Vepřový bok 1000 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.