Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 16 438 kJ / 3 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,81 g |
Tuky | 328,38 g |
– nasycené | 92,28 g |
– nenasycené | 172,48 g |
–– mononenasycené | 140,08 g |
–– polynenasycené | 32,40 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 39,05 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 6,64 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 77,35 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libového bůčku s kůží | Vepřový bok | 1000 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |