Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldovo-pohankové řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 946 kJ /
2 138 kcal
Bílkoviny37,01 g
– z toho živočišné bílkoviny21,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,90 g
Tuky103,18 g
– nasycené34,87 g
– nenasycené59,68 g
–– mononenasycené44,76 g
–– polynenasycené14,92 g
––– omega 33,72 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 652 mg
Sodík 321 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy250,26 g
– cukry128,64 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 oloupaná nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
50 g 50 g pohankové mouky Mouka pohanková 50 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 40 ml
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.